1. godine, kada je postala predmet medijskog interesovanja, Jelisaveta Orašanin je bila u vezi s Momirom Gajićem, koji je bio njen tadašnji dečko i poznat kao menadžer u košarkaškom svijetu.Tadašnji partner Jelisavete Orašanin suočavao se s određenim izazovima u vezi s mladom glumicom, a mediji su pisali da je jedan od tih izazova bio upravo Radina prisutnost.Bilo je izvještaja da je Momir osvojio Jelisavetu neposredno nakon što se razišla s Vukom Kostićem, tokom njenog boravka u Americi, gdje je neko vrijeme živjela i započela svoju vezu s Momirom.
    “Jelisaveti je Momir toliko važan da čini sve što je u njenoj moći kako bi bili zajedno. Iako Momir radi u inostranstvu, u Turskoj i Americi, svakodnevno održavaju česte kontakte, čuju se više puta dnevno i razmjenjuju poruke, te tačno znaju gdje se svako od njih nalazi u svakom trenutku. Međutim, uprkos trenutnom skladu, postoji nešto što izaziva nelagodnost u lijepoj glumici. Konkretno, smeta joj što Momir i dalje zadržava fotografije iz perioda kada je bio sretan s Radom” , otkrio je neimenovani izvor za pomenuti medij u prošlosti.”
    Ona se time zaista opterećuje, i povremeno na suptilan način stavlja do znanja Momiru da joj to smeta. Želi da Momir konačno zatvori vrata prošlosti i ostavi uspomene tamo gdje im je mjesto – u zaboravu. Pošto nije uspjela sama, Jelisaveta se obratila i Gajićevoj sestri, koja je igrala ključnu ulogu u njihovom upoznavanju. Zamolila ju je da razgovara s bratom i pomogne u rješavanju tog problema” – dodao je neimenovani izvor.U to vrijeme, glumica je energično opovrgla sve te tvrdnje, a Momir je uskoro postao bivši partner Jelisavete Orašanin, koja je kasnije svoje srce dala Milošu Teodosiću. Sada je Momir Gajić vjenčan i ima dvije kćerke sa svojom suprugom Ninom.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here