Filip Car i Aleksandra Nikolić su okončali svoju vezu, a nedavno se saznalo da je pobednica rijaliti programa trudna, što je ona nedavno potvrdila. Iako je imao nekoliko romansi tokom svog boravka u rijalitiju “Zadruga,” Filip je odveo Aleksandru u svoj rodni grad Crikvenicu u Hrvatskoj, gdje ju je predstavio svojoj porodici, uključujući roditelje i sestru. Njih dvoje su zajedno provodili vrijeme u kući u selu Dramalj, nedaleko od Crikvenice.Radi se o dvospratnoj kući na brdu, sa poslovnim prostorom u prizemlju i prelijepim pogledom koji se pruža prema Jadranskom moru.
Da vijesti koje nas najviše raduju često dolaze iznenada, svjedoči Aleksandra Nikolić, koja je nedavno potvrdila svoju trudnoću za lokalne medije. Nakon mnogo spekulacija o trudnoći i objave prepiske koje je Maja Marinković koristila kao dokaz da je bila u vezi s Carom dok je bio s Aleksandrom, Aleksandra je konačno odlučila da progovori. Kako je objasnila, trudnoća ju je ispunila srećom i posvećena je samo radovanju svemu što dolazi, iako je nedavno okončala svoju emotivnu vezu s Filipom Carem, s kojim očekuje dijete.
“Da, tačno je, trudna sam i očekujem djevojčicu. Ona je sada moj svijet i ništa drugo me ne zanima.Trenutno se fokusiram na opremanje sobice za bebu i to je sve što mogu reći u ovom trenutku. Molim vas za razumijevanje i privatnost” – izjavila je Aleksandra Nikolić, izražavajući svoja osjećanja. Podsjećanja radi, Aleksandra Nikolić nedavno je okončala svoju vezu s vjerenikom Filipom Carem i vratila se u Beograd kako bi pronašla mir i izbjegla probleme koji su ih pratili tokom njihove zajedničke veze.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here