ISPLIVALI NOVI DOKAZI, OPET SU ZAJEDNO?! NENAD ALEKSIĆ ŠA I TARA SIMOV UHVAĆENI ZAJEDNO NA OVOM MJESTU: BIVŠI RIJALITI PAR OBNOVIO VEZU?! (FOTO)

0
105

Zadruga nas iz dana u dan ne prestaje iznenađivati. Danas ćemo pisati o jednoj informaciji, a riječ je o dvoje bivših zadrugara, Nenadu Aleksiću Ša i Tari Simov. Naime, svi znaju da je njihova veza bila i više nego turbulentna, kako u rijalitiju gdje su se spetljali, tako i izvan njega. Imali smo priliku da preko društvenih mreža vidimo šta se sve događalo sa njima.

Oni su bili učesnici pete sezone koja aktuelan i dalje, a u njoj su iznjeli detalje iz vanjskog svijeta. Na kraju su prekinuli i svako je krenuo svojim putem. Sada se ponovo piše da su oni uhvaćeni na istom mjestu, pa su odmah krenule priče da li su oni svoju vezu obnovili.

Naime, na splavu gdje Tara radi, bio je i Nenad, pa su zajedno uslikani, ali bez obzira na sve oni negiraju tvrdnje medija. Sada su ponovo isplivale slike koje pokazuju da su oni zajedno i dalje. Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here