Isplivala slika Marićeve žene sa drugim muškarcem! DIGLA SE VELIKA PRAŠINA! VELIKI MOĆNIK SJEDI PORED NJE, VRLO BLISKI… (FOTO)

0
840

Milomir Marić je jedan od najpoznatijih voditelja u Srbiji koji je također i urednik Happy televizije. Često se u medijima od njemu pišem a poznato je da je već deset godina u vezi sa spisateljicom Vesnom Radusinović. On je više puta ispričao da su se upoznali kada je ona imala samo 15 godina, a sreli su se ponovo nakon njenog raskida, kada se ona zajedno sa sinom preselila u Beograd.

Tokom karijere je upoznala dosta ljudi i političara. Jedna od njih je bio ubijeni premijer Srbije Zoran Đinđić sa kojim je bila u prijateljskim odnosima. Prije par dana je na som Twitter profilu objavila njihovu zajedničku sliku gdje je napisala: “Nije se ničega plašio, ni života a ni smrti”. Da podsjetimo, Zoran je 12. marta 2003. godine ubijen u atentatu, a za ovaj zločin je osuđen Milorad Ulemek Legija koji se nalazi u pritvoru. Izgleda da su Zoran i Vesna bili jako bliski, je ovo nije prvi put da objavljuje neku uspomenu na njega.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here