Danas ćemo da pišemo o novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a konkretno naša današnja tema će da bude jedna jako poznata glumica, a po naslovu ste mogli da zaključite da se radi o Mirjani Karanović koja je jedna od najpoznatijih glumica koja se pojavila na našoj javnoj sceni. Njena karijera je sjajna, i traje već decenijama, ali to zapravo neće biti naša današnja tema, nego nešto sasvim drugo, o čemu bruje svi domaći mediji. Naime, radi se o tome da je protiv nje podignuta krivična prijava jer je ona odgurnula svoju komšinicu koja ima 82 godine, a koja je pala i tom prilikom ona je zadobila teške tjelesne povrede.

Za domaće medije se oglasio jedan njen komšija koji je istakao da je Mira zapravo veoma nezgodan susjed, pa je on na samom početku rekao sljedeće: “Nismo čuli šta se desilo u konkretnom slučaju, ali znamo da je Mirjana ta koja je često akter svih komšijskih svađa”, rekao je on, pa je dodao: “Pomalo je prgava i nezgodna kada se posvađa s nekim, a sve su to problemi vezani za komšijske stvari. Ljuti se što zajednički prostor u zgradi nije očišćen, što je neko bacio neke stvari ili ostavio gde ne treba, uvek nađe razlog da zapodene svađu. Često je i najglasnija kada imamo kućne savete i sastanke. Svojevremeno se ljutila i na komšije koje su htele da zidaju zgradu pored naše.”

 

Ali i glumica ima svoju stranu priče, te je ona rekla: “Zahtevala je da majku pošaljem u starački dom. Nije je zanimalo da li ona želi da ode tamo ili ne, jednostavno je to zahtevala. Njen sin je bio sve vreme pored, smirivao je, govorio da treba da idu. Rekla sam da nemam šta da razgovaram s njima. Ne razumem zašto su dolazili i optuživali me da ne brinem o svojoj majci, kad to nije tačno. Ne znam šta je u glavi te žene i ljudi generalno”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here