IMA SE MOŽE SE!- U ovoj VILETINI živi Jelena Karleuša- Oko nje BODLJIKAVA ŽICA, a sada konačno vidimo UNUTRAŠNJOST (FOTO)

0
185

Jedna od najpoznatijih pjevačica u Srbiji i u regionu je Jelena Karleuša, koja je poznata po skandalima koje pravi, a dugo već nije objavila neku novu pjesmu. Ona je poznata po tome da ima mišljenje o svemu i ne ustručava se da to kaže. Jako je aktivna na društvenim mrežama, na kojima objavljuje često svoje provokativne slike, na kojima ističe tjelesne atribute.

Zna da uživa u svojoj vili koju je kupila za nekoliko miliona eura zajedno sa suprugom Tošićem sa kojim nije u najboljim odnosima i sa kojim je već pokrenula brakorazvodnu parnicu. Jelena je sada otkrila kako izgleda njena dnevna soba i kakav ona pogled ima sa svoje terase.

Ona je snimila dnevnu sobu gdje preovladava roza boja, te je nakon toga pokazala kutak za odmaranje i uživanje. Ova Jelenina luksuzna nekretnina posjeduje dva bazena, vanjski i unutrašnji, dvije garaže i veliko dvorište koje je zaštićeno sa zidovima, kamerama i sa bodljikavom žicom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here