Vukicu Vučurević, ćerka pokojnog fudbalera i preduzetnika Mirka Vučurevića, nasledila je očevu imovinu, među kojima su renomirani fudbalski klub “Banat” u Zrenjaninu i prestižna fabrika satova “Nivada” u Švajcarskoj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kao rezultat toga, postala je jedna od najbogatijih žena u Srbiji. Njen raskošan način života i raskošni izdaci izazvali su značajnu pažnju javnosti, posebno nakon što je pustila kamere hrvatske televizije u svoju rezidenciju. Ipak, pojavile su se naknadne optužbe, u kojima se tvrdi da je svoje bogatstvo prokockala na ekstravagantne odmore, nakit, vrhunsku modu, kao i veliki broj spremačica i ličnih kuvara. Uoči Nove godine, otkrila je veličanstvenost potpuno nove vile, njenu raskoš neopisivu.

 

 

 

 

 

 

Uprkos tome što je potrošila značajan dio očevog bogatstva, dala je do znanja svom novozaposlenom osoblju da još uvijek živi u neboderu. “Uzdržavala sam se od dijeljenja fotografija ove rezidencije iz sigurnosnih razloga, jer je moja majka tamo stanovala, ulijevajući u mene osjećaj straha”, objavila je na Facebooku. Priča se da je iz dedinjske vile izmestila sav moderan nameštaj. Osim toga, čini se da su njihove mogućnosti ove godine ograničene, ali ona ostaje šarmantna žena kojoj je prioritet lično predstavljanje. Mediji su je prozvali srpskim Šerounskim kamenom zbog zapanjujuće lepog izgleda, a svojevremeno je otkrila da je njenu grandioznu zgradu na Dedinju uradio svetski priznati arhitekta, sa namerom da zrači aurom glamura. “Volim raskošne i ekstravagantne domove, i srećom, imam sredstva da ih nabavim. Kuća je odraz moje individualnosti. Kao što ja gledam u nju, tako i moja kuća gleda u mene”, rekla je Vukica u intervjuu za “Blic”. U međuvremenu, Vukičina luksuzna vila osvanula je u reklamama, koja nudi cenu zakupa od 1.000 evra po danu.

 

Zanimljivo je da su se kontakt informacije i ime vlasnika vezano za vilu promijenili, što je dovelo do nagađanja da je možda prodala svoju raskošnu rezidenciju. Nadalje, unutrašnjost kuće je doživjela potpunu transformaciju, čineći je gotovo neprepoznatljivom. U intervjuima je svoj zadivljujući izgled pripisivala majci, a svoje finansijsko bogatstvo ocu. Što se tiče njenih pogleda na muškarce, ona je uvijek tvrdila da je njihova vrijednost određena njihovom novčanom vrijednošću. Vukici nije strano prepuštanje raskošnim putovanjima, izuzetnim nakitom, vrhunskom garderobom i ekstravagantnom kuhinjom – što sve definiše njen raskošan životni stil. Kada je u pitanju kupovina, uvek vodim računa da sa sobom imam pozamašnu svotu novca, oko 30.000 evra.

 

 

 

 

 

 

 

To je zato što posebno volim bunde, koje su obično prilično skupe. To nije nešto što sam naučio tokom svog odrastanja; zapravo, moj otac me je savjetovao da se jednostavno divim stvarima, a da ne osjećam potrebu da ih kupujem. Međutim, na kraju mi ​​je počeo davati značajnu svotu novca. Sa 15 godina sam počeo da se upuštam u luksuzne brendove, a moj otac nikada nije postavljao nikakva ograničenja mojim kupovnim navikama. Moje omiljene destinacije za kupovinu su Milano i Ženeva, mada povremeno odlazim i u Pariz. Ovi detalji su podijeljeni tokom televizijskog nastupa, gdje sam ponosno pokazala raskošnu bundu od činčila iz moje lične kolekcije.

 

 

 

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here