EMINA MAJKA DALILE MUJIĆ KONAČNO ULAZI U ZADRUGU 5, KONAČNO DOGOVORILA HONORAR: Spremna da zaradi preko Dejana i Dalila – OGROMAN KEŠ…

0
730

Rijaliti Zadruga ove sezone ruši sve rekorde u gledanosti. Za većinu toga je zaslužna Dalila koja je prevarila svog supruga Dejana sa Filipom Carom. Tražila je i razvod braka pred kamerama, a Željko je odlučio da još više napravi dramu, pa je ponovo pozvao Maju Marinković koja se spetljala sa Filipom.

Tako je na kraju Dijana ostala sama. Njen otac Huso se jako uznemirio kada je vidio pta njegova kćerka radi, i onda joj je otvoreno poručio da se ne vraća kuči bez Dejana. Sada je produkcija odlućila da ode korak dalje, pa su kontaktirali Dalilinu majku, Eminu.

Emina Mujić se uskoro treba useliti u kuću u Šimanovcima. Ona ističe da je boji kako se Dejanova porodica obrušila na njenu kćerku i da ide da uspostavi mir. Ona vjeruje da je Dejanova majka Biljana Dragojević išla kod vračare da njih dvoje rastavi. Prema nekim informacijama, ona će zaraditi dobre pare u rijalitiju.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here