Dok je bila pod utjecajem, poznata voditeljica  Dušica Jakovljević progovorila je o verbalnom vrijeđanju gledatelja tijekom njenog vođenja reality showa “Zadruga”. Voditeljica koja je nedavno napustila funkciju na televiziji Pink osvrnula se na kontroverzne komentare koji su trajali mjesecima.

 

 

 

Izrazila je uobičajenost osuđivanja i kritiziranja, posebno s lakoćom etiketiranja nekoga kao “pijanog”. Unatoč iscrpljenosti koju donosi stalno guranje naprijed, mnoge žene nastavljaju ustrajati bez prigovora. Realnost je takva da postoje bezbrojne žene koje same odgajaju djecu i balansiraju između karijere.

 

 

 

 

 

Iako su vlastita djeca živjela s njom, Dušica je priznala težinu odgovornosti. Priznala je da se ponekad osjeća lijeno te da se čak i bojala da je pala u depresiju nakon što je o tome čula u knjizi Aleksandra Stankovića. Po dolasku s posla dolazi do naglog zastoja u nečijim radnjama. Pola sata se provede sjedeći u autu, nakon čega slijedi sjedenje kod kuće. Dok igrate kviz na mobilnom uređaju, šminka ostaje na licu, a priprema za spavanje čini se nemogućom.

 

 

 

Govornikova kći govori joj da će konačno moći živjeti normalnim životom ujednačenim tempom. Govornica se susrela sa situacijama u kojima je završila s poslom u 18:00, kući stigla u 18:30 i nastavila voziti svoju djecu u školu u 8:00. Doručak se kupuje ili priprema, a povremeno se priprema i ručak. Kao majka, kći, prijateljica, djevojka i žena, bitno joj je da ima rutinu. Ovakva razmišljanja izrečena su u emisiji “Male stvari” na Hyp TV.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here