Duga kosa, lice okruglo i bez šminke: Ovako danas izgleda Jelena Golubović- sve pare iz rijalitija uložila u imanje od 300.000 eura, pobjegla iz grada na planinu..

0
403

Jelena Golubović je postala prije svega poznata kao učesnica rijaliti progograma. Ona je bila u mnogim rijalitijima i moramo reći kako su u svakom ukućani isto reagovali na nju, nisu je nikako voljeli, a ona je imala samo jedan zadatak, a to je da provocira ukućane i da ih dovede do ludila. Široke narodne mase se dijele u dvije skupine, one koje su voljele njeno funkcionisanje u rijaliti programu i njeno onašanje i one koji nikako to nisu mogli da razumiju i podrže.

Danas kako vidite ona nije u rijaliti programu, na svojim društvenim mrežama je objavila par slika gdje se nalazi u zelenilu. Ona je u opisu jedne slike napisala zalenilo doma moga, što su mnogi pomislili da živi ovoj kući koja se nalazi u po ledine, kako smo napisali u naslovu. Jedno je sigurno ona izgleda jako zadovoljno, ima dužu kosu u usporedbi sa onom kakvu pamtimo i pokazala se u potpuno prirodnom izdanju bez šminke.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here