DRZAK SI I BEZOBRAZAN, ZARADIO SI PARE PREKO MENE Ceca i Mili u novom okršaju, pjevačica napustila studio: Stidi se svojih riječi!

0
277

U posljednjoj emisiji Zvezda Granda, žiriju i publici se predstavila Ivana Šundićić iz Aranđelovaca koja je odabrala numere “Nagovori” i “Ne kunite crne oči”, a tokom komentarisanja je nastao pravi lom. Iako je otpjevala obje pjesme do kraja, nakon podizanja zavjese svi članovi žiriaj su upalili panik taster.

Iz produkcije su goovrilida je Ivana uradila dobar posao, ali da to ostatak žirija nije spoznao. To je pogodilo Cecu Ražnatović, koja im je obrusila kako nije fer što oni vide takmičara i imaju potpun doživljaj svakog izvođača u odnosu na njih.

Marija je rekla da se takmičarka nije sastavila tokom izvođenja, a Ana je dodala da je dobila glavobolju od slušanja ove pjesme. Mili je potom pritisnuo taster “da” i spasio je njen daljnji opstanak u takmičenju. Ceca je rekla kako joj Mili namjerno uzima takmičare. Uslijedila je podjeljenost članova publike, kada je Saša Popović ponudio dupli honorar.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here