Kada pričamo o Saši Popoviću, za njega možemo da kažemo da je jedan od bitnijih ljudi koji postoje na našoj domaćoj estradnoj sceni, ali isto tako malo je osoba koje ne znaju za njega, tako da pn važi i za jedne od najpoznatijih ličnosti. Kada je riječ o njegovojk karijeri, ona je počela jako davno, a danas na njoj mogu samo mnogi da mu zavide.

Saša je svoju bogatu karijeru počeo jako davno, pa je on prvo bio član grupe Slatki greh, a nakon toga on je počeo da producira muziku za neke od naših najpoznatijih muzičkih zvijezda. Saša je nakon toga izgradio i Grand produkciju, koja je bila u njegovom vlasništvu, ali i u vlasništvu pjevačice Lepe Brene, a oni su nakon toliko godina odlučili na kraju da prodaju Grand, koji već nekih godinu dana ima svog novog vlasnika. Popović je također dugi niz godina jedan od članova žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja na našim prostorima, a to su Zvezde Granda.

Nedavno on je bio gost u jednoj emisiji, gdje je pričao na razne teme, a onda je sa svima podijelio pričz za koju skoro pa niko nije znao, a koja se odnosi na našu poznatu pjevačicu, a riječ je o Indiri Radić. Naime, radi se o tome da je ona u jednom trenutku svoje karijere ostala bez novca, i kada nije znala šta će da radi, ona je odlučila da pokuca na Sašina vrata i da od njega traži pomoć, tačnije da je on malo finansijski pogura. Zatim je otkrio i to da je ona tada na sebi imala poderane farmerke i stare patike. Vaša mišljenja?

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here