DOSADILO JOJ RIBANJE PLOČICA, PA SMISLILA GENIJALNU FORU: ŽENI KUPATILO ZABLISTALO KAO NOVO, A EVO ŠTA JE URADILA SA FUGAMA!

0
650

Kućni poslovi umiju biti jako naporni i dosadni, i samim tim često oduzimaju mnogo vremena što znaju svi oni koji se njima bave. Za te poslove su većinom s zadužene žene. Ukoliko želite da vam kuća uvijek izgleda besprijekorno i čisto onda svaki dan morate uložiti sate i sate rada i truda, a najgore je to što slabo ko primijeti rezultat.

@thesevenwonderzx

Cheap bathroom restoration for £12! Quick lick of grout paint (which took forever to clean) #bathroommakeover #groutpaint #bohemianbathroom #boho #restoration #upcycle

♬ Work Bitch – Britney Spears

Uz pomoć interneta imamo priliku da nađemo mnogo savjeta i trikova kako da neke od tih poslova uradimo na lakši način, a jedan domaćica na poznatoj mreži TikTk je podjelila svoju muku koju je imala tokom čišćenja pločica u kupatilu to jeste fuga.

Dži je zato našla potpuno novo, mnogi vi rekli i radikalno rješenje. Do njega je došla nakon što nikako nije uspijevala da očisti fuge kako želi u uvijek bi ostajale prljave koliko god se ona trudila.

Ostatak teksta možete da pročitate na linku koji se nalazi OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here