Pjevačica Viki Miljković na našoj domaćoj estradnoj sceni nalazi se preko 30 godina, i vjerujemo da i nema potrebe da govorimo koliko sjajnu karijeru je ona imala, i da bez obzira na to što ona dugo vremena nije snimila nijednu novu pjesmu, je i dalje aktivna, a ostala je u samom vrhu zbog njenih starih i velikih hitova. Pjevačicu već nekoliko godina unazad imamo priliku da gledamo u sastavu stručnog žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja, a to su Zvezde Granda.

Pjevačica već odavno uživa zahvaljujući svom naporu, trudu, odricanju i svemu ostalom što je bilo potrebno da ona postane jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih pjevačica. Dakle, suvišno je govoriti o tome da ona uživa u luksuzu. Poznat je da je ona u braku sa poznatim tekstopiscem, tako da za njih i njihovog nasljednika nema zime, kada je to u pitanju. Oni su kupili stan u Beogradu na vodi, a i sami znamo da su tu u tom dijelu grada cijene paprene, pa su tako oni nedavno otvorili vrata svog doma, gdje sve pršti od luksuza.

Shodno tome da smo u periodu praznika, i pjevačica je svoj dom ukrasila, a po fotografijama koje ona okači na svom Instagram profilu imamo priliku da vidimo kako je ona sve to sredila. Tako se vidi jelka koju je ona ukrasila sa zlatno-crvenim detaljima, sa velikim cvjetovima, lampicama, i kuglama, dok je na pod ona stavila Djeda Mraza i kućicu u snijegu, a zvijezda se našla na samom vrhu jelke kako je to i običaj. Ovo je itekako privuklo pažnju njenih pratioca i fanova, koji su nizali pozitivne komentare, i to zaista i jeste divno, ali se postavlja jedno pitanje, a to je koliko će Viki moći da uživa u svemu tome, s obzirom na to da zbog brojnih obaveza ona skoro pa nikako nije kod kuće.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here