Miloš Samolov održava svoj dom na Novom Beogradu kao pravi požrtvovani domaćin, kombinujući samostalno brigu o kući i uz pomoć svoje porodice, koju godinama drži daleko od medijske pažnje.Svjetla reflektora nikada nisu bila Milošu Samolovu privlačna, osim onih na pozornici u pozorištu. On živi i radi povučeno i skromno već više od dvije i po decenije, ne dozvoljavajući javnosti da zaviri u njegovu intimu. Malo ko zna da je ovaj rođeni Beograđanin završio studije glume u Novom Sadu, u klasi Mire Banjac.Sudbina ga je odvela u Vojvodinu, ali je djetinjstvo proveo u blokovima na Novom Beogradu, gdje i sada živi sa porodicom.
Ako se vodi prema njegovim najnovijim objavama na „Instagramu“ može se zaključiti da je pravi lokalni patriota.Miloš Samolov se ovih dana posebno ponosi svojim krajem iz jednog posebnog razloga. U Bloku 21, tradicionalno šesti put po redu, održaće se “Sportski vikend” tokom subote i nedjelje. U tom kontekstu, glumac je prošetao terenima oko svoje zgrade i pokazao gdje će se sportisti takmičiti. U jednom trenutku je čak spomenuo i svog sina, koji je proizvod njegovog braka sa rediteljicom Majom Miloš, što predstavlja pravi presedan i izuzetno ličan momenat u njegovom javnom životu.Miloš je napomenuo da njegov nasljednik trenira stoni tenis, što je i on sam radio u mlađim danima.
Takođe je istakao da je volio košarku, što su zanimljivi detalji iz njihovog porodičnog života.Miloš je pozvao sve zainteresovane da se pridruže sportskom dešavanju i obećao lepo druženje, hranu i piće. Fanovi su ostali pod utiskom jer je prvi put javno pokazao i spomenuo člana svoje porodice, što inače nije česta praksa za njega.Miloš je poznat po tome što jako rijetko koristi društvene mreže i daje intervjue, a informacije o njegovim najbližim članovima porodice nisu bile dostupne javnosti sve do ovog sportskog događaja. Očigledno je da čuva svoju privatnost i želi je očuvati od medija i javne pažnje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here