Slavna glumica Dubravka Mijatović veoma se trudi da privatni život sačuva od radoznalih pogleda, te su retke prilike da dopusti da u njenu intimu zavirimo, a posebno članove svoje porodice nije želela da eksponira medijski, pa mnogi i ne znaju kako oni izgledaju, funkcionišu, gde i kako žive. Tačna lokacija doma Dubravke Mijatović nije javno poznata, budući da se trudi da sačuva svoju privatnost. Takođe, informacije o njenom domu, kao i detalji o svakodnevnom životu sa ćerkama Ivom i Sarom, nisu često iznošene u medijima ili na društvenim mrežama, s obzirom na njenu opreznu strategiju očuvanja privatnosti. Dubravka Mijatović nije aktivna na “Instagramu”, što dodatno doprinosi tome da se njen privatni život retko eksponira javnosti.

Iako Dubravka Mijatović nije aktivna na društvenim mrežama, pojedine fotografije i informacije o njenom domu povremeno mogu izaći u javnost putem različitih izvora. Na taj način, ponekad možemo imati uvid u izgled njenog modernog doma. S obzirom na eksterijer zgrade u kojoj živi, koja se nalazi u elitnom delu Beograda, možemo pretpostaviti da je i unutrašnjost doma Dubravke Mijatović pažljivo uređena i savremena. Međutim, detalji o unutrašnjem uređenju i rasporedu njenog doma često ostaju privatni i nedostupni javnosti, jer Dubravka Mijatović ceni svoju privatnost i trudi se da je sačuva od suvišne medijske eksponiranosti.Iako se čini da je Dubravka Mijatović rezervisana kada je reč o medijima i otkrivanju detalja iz svog života, njen odnos prema novinarima i medijima može se razlikovati od njenog privatnog odnosa s komšijama ili ljudima iz okoline. Odluka da se retko pojavljuje u javnosti i daje intervjue može biti lična preferencija ili strategija kojom želi zaštititi svoju privatnost i intimu.

Izjava komšija koji su imali priliku da se susretnu s Dubravkom Mijatović pruža nam nekoliko uvida u njen odnos s okolinom i ljudima u njenoj blizini.Miloš, bivši policajac, primetio je da je Dubravka zatvorena osoba i da se retko javlja, što sugeriše da preferira privatnost i nije sklona čestim društvenim interakcijama. Njegovo iskustvo kao bivšeg policajca može doprineti njegovoj sposobnosti da primeti promene u svom okruženju.Jelena, Dubravkina školska drugarica, ima pozitivno mišljenje o njoj. Njen komentar sugeriše da su Dubravka i Jelena ostale u pristojnim odnosima i da se povremeno susreću u obližnjoj prodavnici. Njeno viđenje Dubravke kao fine žene ukazuje na to da je Dubravka pozitivno ocenjena među ljudima koji je poznaju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here