Bivša supruga Gorana Ivaniševića uživa u društvu privlačnog muškarca. Ponovno je Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, privukao pažnju javnosti zbog njegove nestabilne veze s bivšom suprugom Tatjanom Dragović. Tenisač ima dvoje djece s Tatjanom, Amber Mariju i Emanuela. Prethodno se pojavila informacija u medijima o Ivaniševićevim pravnim postupcima protiv bivše supruge i kćerke, što je izazvalo širok spektar reakcija.Prema izvještaju Nacionala, Ivanišević je pokrenuo niz tužbi protiv svoje bivše supruge. Također je podnio tužbu protiv svoje kćerke, koja trenutno polaže pravo na polovicu luksuznog stana koji joj je darovala Tatjana Dragović.
Iako su mediji stalno fokusirani na njihovu turbulentnu vezu, Tatjana pronalazi utjehu u dugogodišnjem partneru Vlahiju Arbuliću. Iako se njihov napet odnos ponovno ističe na naslovnim stranicama, Tatjana ostaje sigurna u podršku i ljubav koju dobija od Arbulića.Muzičar i Tatjana su se prvi put upoznali u lokalnoj teretani, a svoju vezu ozvaničili su godinu dana nakon što je ona okončala brak. Njihova kćerka Luce je došla na svijet kratko nakon što su svoju vezu učinili službenom. Na „Instagramu“ se mogu vidjeti mnoge divne zajedničke fotografije ovog para. Važno je napomenuti da je Tatjana starija od Vlaha za 12 godina.
Iako je Vlaho u vrijeme njihovog upoznavanja još uvek studirao, čini se da dobna razlika nije predstavljala prepreku njihovoj vezi.Vlaho, koji je poznat kao jedan od najatraktivnijih ljudi u Hrvatskoj, podijelio je svoje iskustvo kao roditelj u intervjuu za Story.hr. Tridesettrogodišnji muzičar opisao sebe kao roditelja koji je istovremeno čvrst i pažljiv. Iako naglašava važnost nježnosti, vjeruje da ona treba da se izražava unutar zdravih i dobro postavljenih granica. Uopšteno, cijene značaj postavljanja granica i veruju da je to korisno za sve uključene strane.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here