DOK JE ALEKSANDRA U ZADRUZI, DEJAN SE VRATIO STAROJ LJUBAVI: EVO ČIME SE BAVE DRAGOJEVIĆI NAKON RIJALITIJA, OD RAZVODA NIŠTA, A NOVAC SAMO KAPLJE!

0
215

Kada je riječ o rijaliti učesnicima, oni su ti koji privlače medijsku pažnju, a najpopularniji par koji je dio javne scene i koji je javnost uzdrmao su Dejan i Dalila Dragojević. Naime, podsjećanja radi, ona je prevarila njega u Zadzuri sa Filipom Care. A sada je navodno u vezi sa Lukom koji je bivši dečko Mine Vrbaški, što je potvrdila i sama u emisiji, a kada je riječo Dejanu, on je sa Aleksandrom.

Naime, počela je i šesta sezona Zadruge, a među novim učenicima se našla Aleksandra što je iznenadilo mnoge, jer je sama ušla, dok je Dejan ostao napolju. Naime, to je najveći razlog zbog kojeg su novinari odlučili prvjeriti šta rade Dalila i Dejan, a jasno je da su krenuli svojim putem i da im se skroz promjenio život.

Ono što je najzanimljivije jeste da se oni razvod braka pokrenuli u rijalitiju, ali i dalje nije rješeno. Dejan se sada posvetio sebi i počeo je trenirati sa bratom, a kako saznajemo, vratio se staroj ljubavi a to su igrice.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here