Personalni trener Hejdi Aragon je na svom Tik Tok profilu podjelila video snimak iz teretane na kojem se vidi stariji čovjek koji bulji u nju dok vježba.

“Ovaj jezivi starac stalno dolazi u teretanui bulji u mene”, rekla je u video koji je prikupio preko 17 miliona pregleda. I zaista se vidi stariji čovjek u zelenoj majici koji sa plavuše ne može da skine pogled. Kako je objasnila dalje, svog muža je obavijestila o cijelom slučaju, rakle mu je da joj je jako neprijatno zbog muškarca koji je posmatra, nakon čega je on stao pored nje. Ali, ni to ga nije spriječilo da gleda u njeno zategnuto tijelo.

@fit_with_heidi

Don’t sit there and tell me you’re not doing something when I have proof. 😡 #gymtok #fittok #influencer #viral #trending #tiktok #fitness #gym #gymgirl #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #gymcreeps

♬ Real As It Gets – Lil Baby

“Odlučila sam da prestanem vježbati i da gledam u njega”- rekla je ona. Kada je pomislila da je shvatio poentu ona je nastavila sa treniranjem. Međutim, nakon treninga je odlučila da mu se ipak suprostavi.

Ostatak teksta možete da pročitate na linku OVDJE.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here