DEJAN VISIO SA ZIDA! Drama u porodičnoj kući u Veterniku: Biljani pozlilo! SVI VAN SEBE!

0
746

I ovog dana pišemo o pobjedniku pete sezone, Dejanu Dragojeviću, koji je jedna od glavnih tema u aktuelnoj šestoj sezoni, iako nije učesnik. Od samog početka imali smo priliku da čujemo u više navrata kako ga zadrugari spominju, kako u pozitivnom tako isto i u negativnom kontekstu. Najviše zbog njegove sada već bivše djevojke Aleksandre Nikolić, koja još uvijek ne zna da ju je Dejan javno ostavio.

Sve to zbog njenog ponašanja koje se njemu nimalo nije sviđalo, i zbog kojeg je ona bila upozorena, ali ona je dalje nastavila po svom, a zbog njenog odnosa sa oženjenim Zvezdanom, pa sve do ulaska Filipa Cara, što je bila kap koja je prelila čašu. Sada je on gostovao u emisiji “Kapiraš momenat”, koju vodi novopečena bivša zadrugarka Tara Simov, i naravno da je glavna tema bio njegov odnos sa Aleksandrom. Iako je on ostao bez djevojke, i dalje ima veliku podršku svoje porodice što njemu itekako mnogo znači.

Dejan je rekao i to kako su njegovi mnogo zabrinuti zbog stanja u kojem se on sada nalazi, i da njih plaši svaki njegov agresivni potez koji on napravi, pa je on u emisiji rekao: “Snimao sam nešto za internet, pa sam srušio deo zida u kući. Visio sam na zidu, pa je baba zvala mamu, da joj kaže da sam srušio zid. Mama se prepala, mislila je da sam se nešto iznervirao, da sam krenuo da lupam po dvorištu. Pa me je i David zvao da me pita šta radim to… Čim vide da sam nešto nervozan, plaše se za mene”, rekao je on pa je dodao to da on da može da vrati vrijeme, da nikada ne bi prekinuo odnos sa svojom porodicom ni zbog koga.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here