Dalilin otac kuću prepisuje na Dejana, ona nema gde da se vrati! – Evo kako kuća izgleda, prava pustoš, majstori napustili radove i otišli

0
927

Trenutno je jedna od omiljenih tema u medijima i javnosti u Srbiji ali i regiji rijaliti Zadruga u kojoj se dešava prava drama a najomraženija učesnica je postala Dalila Dragojević koja je pred kamrama ostavila svog muža Dejana sa kojim je ušla u Belu kuću, i odmah nakon toga pred njegovim očima počela aferu sa Filipom Carom.

Njeno ponašanje osuđuju svi pa i njeni roditelji a nen otac Huso Mujić je po prvi put progovorio i za mdije koji su ga posjetiili u selu u kojem su živjeli i Dalila i Dejan. On je ogorčen zbog ponašanja svoje kćerke i rekao je da će kuću pokloniti Dejanu a da ona nema gdje da se vrati bar što se njega tiče.

Inače kuća se nalazi u Bosni i Hercegovini u mjestu Šepak i sagrađena je na zemlji Dalilinog oca a urađena je po njihovim željama ali su je majstori nedavno napustili i obustavili radove kada su vidjeli šta se dešava u rijalitiju.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here