Dali oglas za izdavanje stana, ali unutrašnjost ovog stana je uznemirila ljude! Kako neko može ponuditi ovako nešto? (FOTO)

0
784

Ono što je sasvim sigurno jeste da svi mi nastojimo da živimo u normalnim uslovima, a ono što je najvažnije jeste da mi to zaslužujemo, ali sa obzrirom na to gdje živimo i kakav nam je svima finansijska situacija, najvažnije nam je da imamo krov nad glavom.

Za kupovinu stana potrebno je podići kredit kojeg ćemo godinama otplaćivati, ili da dobijemo neko nasljedstvo, ali bilo kako bilo, vrlo često pristajemo na svakakve uslove sve zbog finansijske situacije.

Često ti stranovi budu ispod prosjeka i stalno mislimo da dajemo više novca nego što taj stan vrijedi, ali jedan oglas za stan u Sidneju je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama

Ovaj stan između ostalog nudi francuski ležaj i dnevni boravak sa televizorom, a zainteresovani ga mogu iznajmiti za manje od 200 funti sedmično, a čak se nude i dvije sedmice gratis stanovanja.

Sve ovo bi bilo i lijepo da nema jednog vrlo neobičnog detalja, a koji se može vidjeti ukoliko se odlučite da vidite fotografije ovog stana.
Naime, radi se o kupatilu tog stana, i u njemu se nalaze tuš kabina i wc šolja, a ono se nalati u kuhionji a od ostatka stana odvojeni su providnim staklenim zidom, tako da se u svakom trentuku iz dnevnog boravka može vidjeti unutrašnjost kupatila.

Iz agencije koja izdaje ovaj stan su naveli da se sa ti provdinim zidom dobija na optičkoj iluziji da je stan mnogo veći nego što jeste.

Pored toga istakli su da je mnogo ljudi prošlo kroz ovaj stan i da im se sviđao upravo zbog toga, a sa obziom da je ova garsonjera pogodna za  jednu osobu vjeruju da providni zid ne bi trebao predstavljati problem.

Ove fotografije stana su se prošitrile twiterom i mnogi korisnici ove društvene mreže su se pitali šta bi se desilo ukoliko bi ta osoba koja tu živi htjela nekog ugostiti.

I mi postavljamo isto pitanje, a koje je vaš mišljenje o ovome?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here