DA LI JE MOGUĆE?! “NE PRIMAMO DEBELE, RUŽNE I STARIJE DJEVOJKE, NJIMA ZABRANJEN ULAZ!” – Kafić na Adi razbijesnio sve, oglasio se i menadžer lokala!

0
491

Na Twitteru se pojavila objava od koji su mnogi postavili pitanje da li je moguće da nekom ovako nešto može pasti na pamet. Na toj društvenoj mreži se pojavio tvit da su u jednom kafiću na Adi ubacili neke svjetleće ležaljke koje moraju lično da se rezervišu, navodno, ne puštaju debele, starije i ružne djevojke.

Bilo je dosta komentara na ovu objavu, kako pozitivnih tako i onih suprotnih. Djevojka koje je objavila tvit je odgovorila: “Pogledaje je, kao je zgodna kažu da može, ako je gore navedeno kažu da je sve zauzeto. Menadžer spomenutog lokala na Adi je bio jako uznemiren i šokiran zbog objave koja se pojavila.

“To nije istina, ne znam odakle neko uopšte ta ideja da objavi takav tvit. Mi jesmo nabavili svjetleće ležaljke i ljuljašku, koju svi slobodno mogu da koriste, ali najšeće dolaze da prave selfije. Dođite i uvjerite se, svoje goste nismo nikada deiskriminisali na osnovu fizičkog izgleda ili pola”- rekao je menadžer.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here