Nataša Bekvalac je poznata kao jedna od najatraktivnijih pjevačica u Srbiji i nosi nadimak “Novosadska Barbika”. Informacije o njena tri braka su toliko rasprostranjene da izgleda kao da za njih zna cijeli svijet. Njen prvi brak bio je s Danilom Ikodinovićem, poznatim vaterpolistom, s kojim ima kćerku Hanu. Nakon toga, obećala je vjernost Ljubi Jovanoviću, također poznatom rukometašu iz Srbije. Međutim, čini se da je tek njen treći suprug izazvao poseban interes medija svojim postupkom.Krajem oktobra 2019. godine, pjevačica je zakonski okončala svoj brak s ocem svog drugog djeteta, Katje. Ovaj događaj privukao je veliku pažnju medija u regiji Balkana. Kao što su mediji izvijestili, Nataša je prethodno optužila svog bivšeg partnera za fizičko zlostavljanje, što je znatno utjecalo na percepciju javnosti o njenom trećem razvodu.
Prema izvještajima, nakon jednog noćnog izlaska, Nataša je bila žrtva fizičkog napada od strane svog supruga i hitno je prijavila incident policiji. Kasnije je na sudu borila za svoja prava i prava starateljstva nad svojom kćerkom. Odlukom suda, njen treći suprug dobio je zabranu prilaska i kontaktiranja s njom.Dugo se spekuliralo o prirodi financijske potpore koju Katja eventualno dobiva od svog oca, i što se trenutno događa između nje i njenog bivšeg supruga. Ali, u nedavnom televizijskom intervjuu, pjevačica je pružila ključne informacije koje su privukle pažnju javnosti. Jedna od njenih otvorenih izjava bila je izražavanje želje da njeni lični uspjesi pozitivno utiču na njenog bivšeg supruga. Nada se da će njeni uspjesi predstavljati kompliment za njega, istovremeno ističući niz osjećaja. Naglašavala je da njegovi postupci ne smiju dovesti do uznemiravanja, ponižavanja, fizičkog zlostavljanja i emocionalne manipulacije kojima je bila izložena. Njezin je krajnji cilj bio slomiti je do te mjere da se počne pitati o svojoj vlastitoj vrijednosti, uključujući izgled, intelekt, roditeljske sposobnosti i glazbeni talent.Nataša je izrazila da sumnja da će iko ponovno gledati taj film, što ukazuje na to koliko je bio težak.
Također je istaknula da nije svojom odlukom došlo do tog dužeg razdoblja samoće, i objasnila je da se nije pojavio muškarac koji je pobudio njezin interes. Otkrila je da je shvatila da je ona ta koja plaća kavu, a ne netko drugi. Treći suprug Nataše Bekvalac nanio joj je duboku emocionalnu bol. Kao samohrana majka, sada usmjerava svoje dvije kćeri prema pozitivnom životnom putu. Unatoč suočavanju s izazovima konkurencije i zahtjevnim “morskim psima” na pozornici, neumorno teži postizanju uspjeha. Trenutno ostvaruje izvrsne rezultate u oba aspekta svog života i uživa u podršci svojih najmilijih.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here