CECA RAŽNATOVIĆ NE DOLAZI NA SVADBU KOD MIRKA ŠIJANA Anastasija stigla sa malim Željkom, a njena majka zvala Gocu i rekla joj OVO!

0
190

Anastasija Ražnatović je stigla na svadbu kod Mirka i Bojane Šijan, ali bez Svetlane Cece Ražnatović. Naime, Anastasija je došla u mini crvenoj haljini sa golim ramenima, a izjave za medije nije htjela da daje, već je samo mladencima poželjela sve najbolje.

Inače, pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović neće doći na vjenčanje jer je premorena. Ona je imala koncert u Sloveniji, a stigla je u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kako se navodno saznalo, Ceca je pozvala Gocu Božinovsku te joj se izvinula jer nije mogla da prisustvuje vjenčanju.

Svetlana Ceca Ražnatović je naša poznata pjevačica koja je dugi niz godina na estradnoj sceni. Za sve te godine je uspjela da napravi veliku karijeru i na njoj joj mogu mnogi zavidjeti. Za sve to vrijeme je napravila veliki broj hitova koji se slušaju danas, a koji će se isto tako slušati i u dalekoj budućnosti. Šta vi mislite o Ceci Ražnatović?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here