BOSANAC POSTAO PRAVI HEROJ U ČIKAGU- Vlasnik crnog pojasa savladao siledžiju pa još sjeo na njega- “Napravio sam od njega PALAČINKU!” (VIDEO)

0
300

Redžović se obračunao fizički sa muškarcem nakon što je ovaj navodno udario 19-godišnjeg zaposlenika trgovine “7-eleven”. Ona inače ima crni pojas u jiujitsu i ima svoju akademiju u Čikagu. Prošlog četvrtka navečer je otišao u trgovinu kako bi za djecu nešto kupio kada je primjetio muškarca koji ljudi napolju maltletira.

“Prišao mi te me pitao šta gledaš”- rekao je on. Redžovć govori da je nastavio da posmatra muškarca, koji je ušao na kraju u radnju. Tada je bio svjedok kako osumnjičeni napada zaposlenika. Redžović govori da su u tom momentu prevladali njegovi instinkti.

“Vidio sam ga da je udario jednog zaposlenika u glavu, skočio sam, zgrabio ga kao na treningu ovdje, spustio ga, spljoštio ga kao palačinku i onda sam ga svezao kao perecu u poziciju tzv “Gift Wrap” ili “Twisting Arm Control”- rekao je on. “Ma daj čovječe”- čuje se na snimku kako navodji lopov govori Redžoviću.

Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here