BOLJI LIJEK OD OVOG ZA GASTRITIS NE POSTOJI: Bolovi u želucu nestaju već nakon prve čaše, treba vam SAMO 1 NAMIRNICA (RECEPT)

0
1004

Sa gastritisom se susreće sve više ljudi. Ono se odnosi na zapaljenje želudačne sluzokože to jeste sluznice, a prate je gorušica, nadimanje i bolovi tokom unošenja hrane. Ovo stanje je izazvano sa povišenom želudačnom kiselinom, a najbolje i najefikasnije se liječi narodnim napitkom o kojem pišemo u današnjem članku.

Sok od budeve se dobija iz sirove bundeve, i ima pozitivan efekat na zdravlje a može da se koristi i kao zamjena za gazirana pića. Bundeva ima veliki sadržaj D vitamina i puna je minerali kao što su cink, fosfor i bakar. Ako pravite sok, sve ove dobrobiti ćete iscijediti iz bundeve. Sok od bundeve je u širokoj upotrebno među vegetarijancima zbog njegove raznovrsne upotrebe i savršenog ukusa.

Sok od tikve za želudac

Ovaj sok je odličan prirodni lijek za želudac. Kako su kiselina i čir na želucu jako čest problem, sok od tikve je odličan like za ove probleme. Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here