BLISTAVO BIJELI ZUBI ZA PAR MINUTA: Pomiješajte ova 2 jeftina sastojka i utrljajte na zube – REZULTAT ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA

0
597

Internet je sjajno mjesto na kojem možemo da pronađemo skoro sve što nas zanima. Mnoge domaćice ne bi mogle ni da zamisle svoj dan bez pristupa internetu, na kojem mogu da pronađu gomilu trikovi koji im mogu pomoći u obavljanju svakodnevnih poslova, a također im mogu dosta olakšati kada je u pitanju čišćenje i slično. Također, na internetu možemo pronaći i dosta toga o našem zdravlju, higijeni i slično. Tako da vam u današnjem članku donosimo savjet kako da na najbolji i prirodan način izbjelite zube.

Pronašli smo jednostavan i nevjerovatno pristupačan recept za pastu za izbeljivanje zuba na Instagramu. Kokosovo ulje i kurkuma su dvije stvari koje su vam potrebne. Jednu supenu kašiku kokosovog ulja i pola kašičice kurkume treba dobro promiješati prije upotrebe četkice za poliranje zuba. Bićete zadovoljni učincima nakon ispiranja jer kokosovo ulje osim za izbejljivanje zuba pomaže i zdravlju desni. Za konkretna uputstva pogledajte video prilog.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here