BIVŠA DJEVOJKA ĐORĐA ĐOKOVIĆA JE KAO BOGINJA: Nije htjela brak s njim poslije 6 godina veze, a sad je izjavom sve iznenadila

0
291

Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković je prije samo par dana se vjenča sa svojom izabranicom Saškom Veselinov, inače nekadašnjom voditeljkom i od skoro modnom dizajnerkom. Ali, njegov život je prije toga obilježila jedna velika ljubav, koja se jako neslavno završila. Naime, Đorđe je prije Saše uživao u šestogodišnjoj vezi sa Tijanom Ralić.

Iako je sve izgledalo na vjeridbu, par se ipak rastao, kako se navodilo zbog česte razdvojenosti. Tijana je studirala u Milanu, dok je Đorđe radio u Beogradu. Njihova ljubav je završena prije tri godine, a izgleda da je Đile bio u tom odnosu neviđen romantik.

Ali, ova ljepotica je tek nedavno otkrila nepoznate detalje o njihovoj ljubavi i to na svom Instagram profilu. Njeni pratioci su je pitali da li je istina da je bivši htio da se vjenčaju, a da ona nije, te je raskid bio neizbježan. Ostatak teksta možete da pročitate na linku koji je OVDJE.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here