Svojom zadivljujućom ljepotom i odbijanjem da se upušta u bilo kakve romantične veze tokom boravka u “Zadruzi 2”, Eleonora Miljković stekla je slavu i ostavila trajan utisak na gledaoce.
Anu Korać su često uspoređivali sa ovom Makedonkom, ali su poređenja postala još češća jer su njeni pratioci uočili mnoštvo estetskih poboljšanja koje je Eleonora doživjela. Miljković konstantno deli provokativne fotografije koje njene pratioce očaravaju, što mnoge navodi da dovode u pitanje obim njenih plastičnih operacija i spekulišu o promenama koje je napravila. Ova radoznalost ju je navela da u jednom trenutku onemogući komentare na svoje objave.
Eleonoru su stanari nekada smatrali najzanimljivijom figurom u Bijeloj kući, ali zbog njene nedavne transformacije mnogi je nisu mogli prepoznati, pitajući se zašto je odlučila promijeniti svoj prirodno lijep izgled. Dozvolite mi da vam osvežim pamćenje: Eleonora je tek prošle godine stupila u svetu bračnu vezu. Zračila je u haljini ukrašenoj blistavim kristalima, hvalivši se raskošnim steznikom. Kosa joj je bila elegantno oblikovana u bidermajer ukrašen nježnim bijelim ružama, a okrunila se kraljevskom gracioznošću.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here