BEOGRAĐANKA NINA SE UDALA ZA EGIPĆANINA MUHAMEDA: Bio mi je antipatičan, a onda se desilo OVO! Sad ga svi zovu Žika (VIDEO)

0
439

Nina Pantić se udala za Egipćanina Muhameda i sretni par živi trenutno u Beogradu. Nina je ispričala asvoju neobičnu priču, kako je upoznala i zavoljela Muhameda. Ova Beograđankaje otišla u Egipat kako bi volontirala. Onda je na jednoj pijaci upoznala Muhameda koji joj je, priča, “bio krajnje antipatičan”. Nije tada ni slutila kakva će ljubav da se tek izrodi.

“Upoznali smo se prje pet godina kada sam ja otišla u Egipat da volontiram preko organiacije Aiesec i bukvalno smo se vidjeli na jednoj pijaci slučajno. Razmjenili smo nekoliko riječi, a nakon toga se sreli još jednom i čak smo jedno drugom bili antipatični”- rekla je Nina. Budući da je Muhameda posmatrala isprva samo kao prolaznika, nije ni slutila da će ipak stupiti u komunikaciju i promjeniti mišljenje.

“Ja sam mislila da je on malo nadobudan, a on je smatrao da sam ja površna i previše glasna. Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here