BASTIJAN JE BIO 7 GODINA U VEZI KADA JE ODLIJEPIO ZA ANOM: Ona ga je odbila, ali on nije imao namjeru da odustane, evo kako je osvojio!

0
332

U današnjem članku pišemo o Ani Ivanović i Bastijanu Švajnštajgeru koji slave šest godina svog braka i zajedničkog života. Njih dvoje su ponosni roditelji dva sina. Bivši njemački fudbaler Bastijan Švajnštajger i bivša srpska teniserka Ana Ivanović uživaju u šest godina braka, a njihova dva dječaka Luka i Leon su najvećih uspjeh njihovog braka. Ana je na Instagramu podelila fotografiju sa svojim voljenim mužem u čast njihove godišnjice.

Proslavljena njemačka fudbalska zvijezda i nekadašnja najbolja svjetska teniserka trenutno su u vezi, a njihov susret dogodio se 2014. godine. Nakon toga, Švajnštajger je sedam godina izlazio sa glumicom i manekenkom Sarom Brander. Kada je otkriveno da Bastian voli Anu, svi su očekivali da će stajati pred oltarom.

Ljubav između Ane i Bastijana nije počela tako jednostavno, kako je otkrio Martin Suter, autor biografije renomiranog fudbalera. Posebno je naša Ana očarala Bastijana, koji je preko zajedničkog poznanika zatražio susret sa njima. Suter je sasvim jasno rekao da je Ana “odbila” ovaj poziv.

Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here