Učesnica rijalitija “Elita” na Pink televiziji je iznijela jezive detalje iz svoje porodične prošlosti. Tokom sinošnje emisije “Pitanja gledalaca”, takmičarka Bojana Pavlović je podijelila intimne detalje iz svog života, što je izazvalo tajac u Bijeloj kući u Šimanovcima. Odgovarajući na pitanja voditelja Darka Tanasijevića, Bojana je otkrila da ju je majka napustila, da je odrasla u domu iz kojeg ju je kasnije majka odvela, ali i da je njen otac tragično izgubio život.”Ovu priču zna možda samo troje ljudi u mom životu. Ja sam osoba koja je s dvije godine doživjela porodičnu tragediju – moj otac je tragično izgubio život, odsječena mu je glava sjekirom. Za to je moja majka bila optužena i završila je u zatvoru, doduše, na relativno kratko vrijeme”, započela je Bojana svoju priču.

„Imam još dvije sestre s kojima nemam kontakt; imale smo mlađeg brata čija smrt ostaje misterija. Nakon tog tragičnog događaja, naša rodbina nas nije prihvatila, već nas je smjestila u dom u Subotici. Kada sam imala 3 godine, premješteni smo u Kamenicu, gdje nas je naša biološka majka povremeno posjećivala. Međutim, kada sam napunila 6 godina, ona me je otela, i to se dogodilo tokom vremena kada je zemlja prolazila kroz bombardovanje. Ta žena je odgovorna za uništenje naših života, iako joj je država nudila stan i finansijsku podršku kako bi nas zadržala, ona to nije prihvatila.U šestoj godini, svjedočila sam raznim izazovima. Često su me ostavljali samu kod kuće pet dana, i tada sam naučila kako da kuham grah. U to vrijeme, često sam viđala druge ljude u našem domu, a česte selidbe su bile dio naše svakodnevice. Takođe, vodili su me u posjete u zatvor gdje je boravila moja majka, koja je bila optužena za ubistvo. Iako sam bila mala, moja baka mi je rekla da ta osoba nije kriva i zamolila me da je ne krivim kad odrastem.

Kasnije, tokom mog fakultetskog obrazovanja, ta osoba je došla u Novi Sad u pokušaju da se približi nama. Upoznala je nekog čovjeka preko Fejsbuka i zatim ga opljačkala. Nisu imali gdje da odu, pa sam joj iznajmila stan i obezbijedila sve potrebne namirnice. Međutim, ona je napustila taj stan i više nisam željela da imam kontakt s njom.Nisam otišla u bolnicu niti na sahranu. Na sahrani se pojavilo samo troje ljudi: moja sestra, njena deca i pop. Potičem iz imućne porodice koju je moj otac nažalost razorio. On je patio od problema s alkoholom i prodao je sve što smo imali. Bio je osoba koja je unutar kuće maltretirala sve, uključujući svog oca i brata, koji su bili primorani da napuste dom.“

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here