AUUU, OVO NEĆE NA DOBRO- Vesna Rivas zaprepastila sve sa svojim proročanstvom o rijalitiju Zadruga- DESITI ĆE SE SMRT- SPOMENULA I OVA IMENA (FOTO)

0
413

Mnogima je poznato da pjevačica Vesna Rivas se već dugo bavi astrologijom, ako i proricanjem sudbine iz tarot karata, a sada je podigla veliku prašinu sa svojim proročanstvom vezanim uz rijaliti Zadruga, te je progovorila i o smrti u Zadruzi:

” Ne mogu stoprocentno da tvrdim jer još uvijek nije bilo smrti u rijalitiju, ali trenutno postoje tri tempirane bombe koje mogu to da naprave: svjesno ili nesvjesno, sa ciljem ili u afektu, samima sebi ili nekome pored sebe! Prvi od njih je Dejan Dragojević, druga je Miljana Kulić, a treći je Mensur Ajdarpašić” – ispričala je Vesna Rivas za medije.

U nastavku ovga svoga proročanstva Vesna Rivas je otkrila i ove stvari: ” Njih troje samo ako neko bude dovoljno dugo “drilao” ili će to učiniti sebi ili će proraditi čekić u glavu, ili glava o pod. Sve mi ovo miriše na to. Ako ostali ne budu znali da “hlade” situaciju i da “povlače ručnu”, doći će do toga. Dalila Dragojević jako dobro zna šta Dejana dovodi do rastrojstva i upravo to radi’‘

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here