Uprkos tome što je privremeno pauzirala svoju karijeru da bi kao prioritet stavila majčinstvo, Ana Sević je postigla veliki uspeh kao pevačica. Ne samo da je briljirala u muzičkoj industriji, već je pokazala i svoj talent kao voditelj. Zanimljivo, Ana Sević je svojevremeno napravila značajnu promenu u karijeri, što je mnogima i dalje nepoznato.

 

 

 

 

 

 

 

Ranije zaposlena u kancelariji i na poziciji autoriteta u kompaniji, Ana je iskusila duboko nezadovoljstvo ovim poslom. Izrazila je da preferira da pravi sopstvene greške i krene sopstveni put. Upustivši se u potragu za svojim snovima i strastima, Ana je shvatila da ju je njeno prethodno zanimanje, koje je uključivalo upravljanje kompanijom u kancelarijskom okruženju u periodu od pet godina, dovelo do suza uprkos atraktivnoj plati. Iskreno je podelila ova osećanja tokom nastupa u televizijskoj emisiji “Magazin in”, gde je obelodanila svoju odluku da nastavi karijeru kao pevačica. Tajno sam krenula na audiciju i tajno pohađala časove pevanja kod Aleksandre Radović, čuvajući to od svih. Odlučio sam da se bavim pevanjem i od tada pa nadalje mojoj sreći nije bilo granica.

 

 

 

 

 

 

Bavljenje onim za šta sam strastvena je od najveće važnosti i zadovoljna sam usklađenošću koju sam pronašla u sebi, izjavila je tada pevačica. Nakon tranzicije u karijeri, Ana Sević se brzo pojavila u emisiji “Zvezda Granda”, što je na kraju dovelo do toga da je uz svog bliskog prijatelja Milana Mitrovića izabrana za voditeljicu takmičenja “Zvezdice Granda”. Pored svog voljenog supruga Danijela, Ana ima sve što joj može zatrebati.

 

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here