Izgleda da je veza između Ane Ćurčić i Ace Bulića završena, prema informacijama koje su procurile u javnost. Prema izvještaju Srbija Danas, partner je prekinuo vezu putem poruka koje su postale dostupne javnosti.

Aca je Ani napisao poruku u kojoj se opisuju njegove emocije prema njoj: “Stvarno sam tu za tebe, Anči, sve što treba i ne treba. Emocije su me opet preplavile, plačem svako veče, pišem pjesme, vraćam se u djetinjstvo… Kada si izašla, znao sam da ti treba vrijeme da se oporaviš. Sve je počelo da se gasi, možda iz nekog straha ili osjećaja, ne znam. Ne, ne, iskreno ti pišem. Izvini, nemoj da se ljutiš. Trenutno sam zatvoren kada su žene u pitanju.”Ana je odgovorila na Acinu poruku riječima: “Tražila sam da mi odgovoriš u smislu u kom sam te pitala, ako me razumeš, a znam da me razumeš. Hvala što si rekao iskreno. Zatvaram tu temu i ne ljutim se nimalo, samo sam se pitala.” Ovim je potvrdila informaciju koju je Milena Kačavenda iznela u rijalitiju “Elita”, da je Bulić ostavio Anu.

Ana je nakon ovih događaja potvrdila da nisu više zajedno i izjavila: “Nemam komentar. Dobro sam. A kada se to desilo, ne bih detaljisala.”Ana Ćurčić je srpska medijska ličnost koja je postala poznata javnosti učešćem u različitim televizijskim rijaliti programima, uključujući rijaliti “Zadruga”. Ana je takođe poznata kao blogerka i influenserka na društvenim mrežama, gdje dijeli svoje životne trenutke, putovanja i savjete o ljepoti i modi. Takođe je aktivna u muzičkom svijetu i bavi se pjevanjem. Ana je bila u vezi sa Acom, sa kojim je takođe učestvovala u rijaliti programima, a njihova veza privukla je pažnju javnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here