ANA BEKUTA PONOVO ŽENI SINA, NOVU SNAJKU BLAGOSLOVILA OD SRCA! Svi misle da je Igor još uvijek u braku, a OVA LJEPOTICA ga osvojila!

0
299

Otkako je izgubila partnera Milutina Mrkonjića, Ana Bekuta prolazi kroz težak period. Nakon nekoliko depresivnih dana, sada su je dočekale divne vijesti. Igor Polić, njen sin, ženi se po drugi put. Pjevačicino protivljenje izboru njenog sina da se razvede od prve žene u jednom trenutku je dobilo posebnu pažnju zbog značaja održavanja porodične zajednice.

Navodno je učinila sve što je bilo u njenoj moći da zbliži svog nasljednika i snahu. Pričalo se da su Ana i Igorova supruga u to vreme imali veliko poštovanje jedno prema drugom i da su stajali jedno uz drugo u svim okolnostima.

Njegovi najbliži znaju da se Igor od supruge razveo 2006. godine i da je Tamara Videnović iz Niša u potpunosti osvojila njegovo srce. Njihov susret je bio sudbonosan, a zaljubili su se na prvi pogled što je tipično za prave i iskrene emocije. Nakon što ih je upoznao zajednički prijatelj, Igor i Tamara su odmah počeli da se zabavljaju.

Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here