90-IH JE ŽARILA I PALILA, PA NAPUSTILA SRBIJU: NEKAD POZNATA PJEVAČICA, DANAS ČIST STANOVE I NJEGUJE STARE LJUDE DA PREHRANI DJECU, ŠOK! (FOTO)

0
307

Zbog svih problema neuređenih jugoslovenskih država, mnogo omladine odlazi iz svoje države i upućuju se prema Zapadu kako bi se bavili poslovima kojima se narodi razivjenih država ne žele baviti. Dok je nekima to životni san i često je u pitanju pošten rad, drugima je to linija manjeg orpora ili čak i poniženje jer nije neki grandiozan posao. Desi se da neke estrade zvijezde idu na Zapad i bave se sa poslovima.

Tako je slučaj bio kod pjevačice Anice Milenković koja se proslavila mnogim hitovima. Danas ona živi u Americi i ima sina i kćerku koje sama odgaja i bavi se mnoštvom poslova, a između toga i pjevanjem. Priznaje da se bavi pjevanjem samo po narudžbi, na slavama, svadbama, krštenjima i slično. Ona se isto tako bavi sa uređivanjem i čišćenjem stanova, nadgledanjem spremačica u banci i brizi o starim i nemoćnim ljudima. Nije očekivala da će je napasti Balkanci jer se odrekla pjevanja za šire narodne mase, ali se i to desilo.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here