Žene koje peru sudove su nezadovoljne u braku i u krevetu sa suprugom im je loše- ova srpska psihoterapeutkinja otkriva: “Najbolje je da se plati za njegove usluge”…

0
507

U nastavku današnjeg članka imamo jednu jako zanimljivu temu, radi se o otme daće se ovo samo ženama dopasti, ali možda i muškarcima. U posljednje dvije decenije su se vremena za supružnike mnogo promjenila. Nekada su muškarci bili ti koji su radili pa su donosili hranu za stol. Žene su za to vrijeme bile posvećene porodici i djeci, ali su vodili i kućanske poslove. Ipak, danas smo došli do ravnoteže u svim segmentima, pa tako i u obajvljanju kućnih poslova.

 

Neko ko pere suđe ili usisava više nije “papučar”, nego muškarac kojiistinski voli ženu i želi da joj pomogne u odrađivanju obaveza. Postavlja se sada pitanje, koliko je to ispravno? Milena Milanović, gostovala je na PRVA TV, inače je rijel o poznatoj srpskoj psihoterapeutkinji koja je ila gost u emisiji 150 minuta, a rekla je sljedeće: “Kada se govori o ravnopravnosti spolova i posjeli kućanskih obaveza, ne radi se o pravednosti, jedu li raspoređeni poslovi ravnomjerno ili ne..

 

Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here