ZBOG STVARI KOJE SVI IMAMO KUĆA IZGLEDA JEFTINO: Dizajner savjetuje – ako hoćete da djeluje luksuzno, ovo promijenite odmah!

0
563

Ukoliko želite da ostavte dobar utisak na goste koji dolaze u vaš dom ili želite da pratite trendove koji se tiču uređenja, zanimat će vas savjeti stručnjaka za dizajn. Student smjera za dizajn enterijera , Krišnan Radžaratnam je postao poznat na društvenim mrežama uz pomoć savjeta koje dijeli, a koji se tiču njegove buduće profesije.

U nizu snmaka koji se nalaze na tiktoku, budući dizajner enterijera je otkrio neke uobičajene greške u uređenju zbog kojih dom izgleda jeftino. Prva stvar zbog koje vaš dom ne izgleda prefinjeno i skupocjenu su vidljive LED trake po ivicama plafona. Prostor će izgledati jefitno i vako vam vire kablovi ispred TV-a, ali i ako su vam tivodi ukrašeni sa malim umjetničkim djelima, jedno ili nekoliko velikih, u zavinosti od veličine prostora, ostavit će mnogo bolji utisak.

Izgužvana posteljina odaje utisak nereda, pa će utisak biti dosta bolji ako krevet redovno raspremate. Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here