ZAVIRITE U RAJ TOPALKOVE KĆERKE! Luksuzna vila u Ritopeku košta pravo malo bogatstvo, a ogroman džakuzi i kameni zidovi ostavljaju bez daha! (FOTO)

0
361

Helena Topalović uživa zajedno sa deset godina starijim mužem D. Aleksićem, a proteklu noć i dan su proveli u Ripoteku, u luksuznoj kućici koja se rentuje. Iako oni žive u Beogradu, zbog mira nisu otišli daleko, nego go pomenutog naselja u Grockoj, gdje su dali sebi oduška.

 

Likduzna kućica koja se iznajmljuje po “sitnica” cijeni, a oko 200 eura za noć, za dvije osobe, su podaci sa zvaničnog sajta za iznajmljivanje nekretnina, a posjeduju sve moguće što im je potrebno za maksimalno uživanje.

Helena je zabilježila i džakuzi na terasi ove kućice, dok je spavaća soba čisti užitak. Helena je dospjela u javnost kao kćerka poznatog pjevača Milana Topalovića Topalka. Nakon što je on zablistao na čuvenoj Grandovoj sceni, veliku pažnju javnosti, je privukla upravo njegova kćerka Helena. Sada se može vidjeti da i ona podjednako zna uživati kao i njen tata, i da ne izlazi iz luksuza na koji je navikla.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here