ZAŠTITITE SEBE I SVOJE NAJDRAŽE OD UJEDA KOMARACA: Rešite se ovih napasti na ovaj siguran način, bez hemikalija!

0
854

Do juče smo bili toliko sretni što nema komaraca. Od silnog čuđenja zašto je to tako, konačno su se pojavili. I sada pokušavaju da nam pokvare zabavu kojom, silom prilika, imamo na našoj terasi, u kući, s obzirom da nije preporučljivo se kretati previše među drugim ljudima. Grizu, ulaze u nos, usta, uši, reklo bi se prave male napasti. Evo kako da ih se riješite, a da to ne mora nužno da podrazumijeva korištenje hemije i zatvaranje u kuću. Postoji jedna jako jednostavna stvar koja se može iskoristiti u borbi protiv komaraca, kako biste zaštitili sebe i svoje ukućane.

Naime, radi se o tome da umjesto obične sijalice, u vašoj kući ili terasi zavrnete LED sijelicu protiv komaraca. Ona neće dozvboliti komarcima da vam priđu, a kamo li da vas ujedu. Njema montaža se ne razlikuje ni po čemu od obične sijalice sa volframovom niti. Ono što je najbolje od svega u potpunosti je bezbjedna za zdravlje. U sebi ne sadrži nikakve hemikalije, nema zračenja koja bi mogla da naškoda vama i vašem zdravlju.

Pored komaraca, ovu LED sijalicu možete da koristite i u borbi protiv dosadnih muha koje vam okupiraju životni prostor. Ovo jako jednostavno rješenje će vam vrlo dobro doći tokom ljetnih noći kada se želite relaksirati poslije dugog i napornog dana na poslu. Stoga ne uskraćujte sebi ugodnost nego si nabavite LED sijalicu i zasluženo uživajte. Zaštitite kako sebe, tako i vašu porodicu kao i prijatelje koji vam dođu u goste.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here