Zalijepila je KAŠIKU NA PRLJAVU WC ŠOLJU i riješila problem od kojih se ženama diže kosa na glavi: KAKO OVO RANIJE NISMO ZNALI

0
352

Internet je mjesto na kojem možemo da pronđemo razne trikove koji mogu da nam olakšaju svakodnevnicu. To je naravno jedan pozitivna strana interneta, jer mnoge domaćice tražeći po raznim stranicama, dosta puta pronađu razne trikove koji im spase svakodnevnicu.  Upravo u današnjem članku pišemo o jednom triku koji će vam sigurno olakšati odlazak u toalet, a radi se o spuštanju wc daske.

Ono što sigurno nervira svaku ženu jeste uporna priča muškarcima da spuste wc dasku prije nužde. S obzirom na muške navike korištenja WC šolje, ona može biti prekrivena sa urinom, a pogotovo daska ako je ne spuštaju. U slućaju da želite da koristite WC šolju, ali ne želite dasku da dirate, ovaj trik će da vas spasi.

Potrebno je da stavite lijepak na spoljnu stranu kašike i da je tako zalijepite ispod daske, na ovaj način ćete biti u mogućnosti da spuštate i podižete dasku bez njenog direktnog diranja rukama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here