ZA 10 MINUTA ČESMA ĆE DA BLISTA KAO DA JE TEK KUPLJENA: Namažite slavinu sa 2 sastojka, a onda samo prebrišite krpom – KAO NOVA

0
283

Svi smo se mi upoznali sa najrazličitijim sredstvima za uklanjanje prljavštine i kamenca, bili oni domaće ili kupovne radinosti kao što je soda bikarbona ili jabukvo sirće. Kako nam i nije baš u interesu da stalno koristimo agresivna sredstva jer nam je zdravlje svima drago, često tražimo neka prirodna rješenja.

Ipak, lumunska kiselina, na primjer, ne može nekada da dobro očisti površine na kojima se mrlje od tvrde vode lako skupljaju. Na sreću postoji sjajno rješenje, a sastji se od dva poznata pića, koka kole i vot ke. Da, na prvu zvuči čudno, ali to je sve što će vam biti potrebno da za uklanjanje kamenca.

Dakle, potrebno je da pomiješate ova dva sastojka u razmjeri od 50:50 i da ih premjestite u bočicu sa rasprsivačem. Ovu mješavinu naprskajte na mjestakoja treba da očistite i ostavite da djeluje oko pola sata. Ostatak teksta možete da pročitate na linku koji je OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here