VELIKI HAOS U NAJAVI! Vraća se u Zadrugu?! Maja će POLUDJETI, A JANJUŠ I CAR NEĆE ZNATI ŠTA IH JE SNAŠLO! Poznat je i dan ULASKA (FOTO)

0
244

U današnjem članku pišemo o najpoznatijem rijalitiju na našim prostorima, Zadruzi. Naime, došla je nova vijest da bi u Zadrugu trebao da uđe jedan novi, to jeste bivši Zadrugar koji će imati samo jedan zadatak, a on će svojim ulaskom da napravi veliku pometnju. Mediji pišu kako će ovog vikenda u rijaliti ući bivši zadrugar, Milan Janković Čorba, koji navodno ulazi sa samo jednim razlogom, a to je da rasturi vezu Filipa Cara i Maje.

Ima u planu da Maju ponovo osvoji, sa kojoj je imao intimne odnose par dana prije nego što je ušla u rijaliti, kada je ona nakon samo par dana počela da kuka i da se brine da nije ostala u drugom stanju. Ubrzo se saznalo da to nije istina, a blizak izvor njemu je za medije rekao sljedeće: “Čorba nije bio sa Majom iz ljubavi, nego samo zbog zabave. Sada ulazi u Zadrugu kako bi napravio šou, ubjeđen je da će njenu vezu sa Filipom lagano da rasturi.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here