“Ugledaj se na mene, ŠTA ĆE TI OŽENJENI! Profuknjačo… DRAMA U STUDIJU Jovana Jeremić isprozivala Lunu! Đoganijeva odmah skočila!

0
675

U vaskršnjem izdanju kultne emisije “Magazin In”, autorka i voditeljka Sanja Marinković je ugostvila i više nego akutelnu ekipu i to Jovanu Jeremić sa sa kćerkom Leom, Anabelu Atijas, Lunu Đogani, Danijelu Dimitrovsku i Aleksandru Janković. U studiju se povela polemika o ženama koje stupaju u odnose sa oženjenim muškarcima, pa je voditeljka Jovana Jeremić tu direktno isprozivala prisutnu Lunu Đogani, koja je svoju grešku priznala.

Evo ja kažem, istina. Ja sam svjesna, lijepo si mi rekla “Šta ćeš tu? Pati”, tako je dodala Luna Đogani. Moram da stanem u Luninu odbranu, sve je to život”- dodaje Danijela Dimitrovska. Luna Đogani je potom svoju situaciju iz “Zadruge 1”, kada je prošla linč zbog veze sa Slobom radanovićem uporedila sa “Zadrugom 5” i ljubavnom dramom Dalile, Dejana i Cara. Sada pričaju “Nemojte, ona se bori za svoju ljubav”, a Lunu smo trebali spaliti na lomači.

Ostatak teksta pročitajte na linku koji je OVDJE.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here