Kako ste i sami mogli da zaključite danas ćemo da se bavimo sa vijestima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a konkretno naša današnja tema će da bude udovica Olivera Ivanovića, Milena Popović, o kojoj smo u protekloj godini vrlo često imali priliku da čitamo, i to sve zbog njene veze sa Igorem Jurićem.

 

 

Međutim mi danas nećemo pisati o njihovoj vezi, nego o nečemu sasvim drugom, a po naslovu ste mogli da zaključite da je riječ o nasljedstvu njenog pokojnog supruga Olivera, koji je inače bio poznati političar, a prema saznanjima medija njegovo nasljedstvo se procjenjuje na oko milion eura, a prema njenim riječima jedan Albanac je već dao kaparu u iznosu od 100 hiljada eura, a kako ona kaže, to su uradili njoj o Bogdanu iza leđa, koji je direktni Oliverov nasljednik s obzirom na to da mu je on sin rođeni, pa je ona rekla sljedeće:

 

 

“To nas ne interesuje. Hoću da pokažem kakvu nepravdu čine ovom detetu. Bogdan će svoj deo da pokloni Manastiru Visoki Dečani”, rekla je ona pa je dodala još i ovo: “Tražiću parcelaciju zemlje i da se odredi Bogdanov deo. Naš deo poklanjamo Manastiru Visoki Dečani. To će biti na naš ponos. Oliver je rođen u selu Rznić kod Dečana. Bio je veoma vezan za Visoke Dečane, gde je i Bogdan kršten. Govorio je tada da će naš sin biti Bogdan Dečanski. A oni u porodici neka razmisle šta bi Oliver rekao na njihovu ideju da zemlju prodaju Albancima”, kaže ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here