TAJNA KONAČNO OTKRIVENA- NIKADA DO SADA OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA OTKRIVA KAKO SE STVARNO PREMA CECI ODNOSIO NJEN MUŽ (FOTO)

0
202

Ceca Ražnatović je duže vremena jedna od najvećih zvijezda estrade u Srbiji, a mnogi je nazivaju i srpskom majkom zbog njenog kontroverznog braka sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Oni su se vjenčali devedesetih godina prošlog stoljeća, a Arkan je tada važio za svjetskog kriminalca, te je bio tražen ratni zločinac u nekim zeljama i u Hagu.

Oni su dobili dvoje djece, Anastasiju i Veljka, a kako mediji pišu, Arkan ima još sedmero djece sa 4 različite žene. Njihov brak je prekinut 2000. godine, kada je izvršen atentat na Arkana.

Ceca je stalno govorila da se on prema njoj odnosio sa velikim poštovanjem i ljubavlju, i da ju je tretirao kao kraljicu. Jedna od priča je bila da je ceca bila primorana da se za njega uda i da ju je on znao šišati na ćelavo zbog nekih njenih postupaka. ceca je sapštila kako ona tada nije znala za Arkana i da ga je upoznala na nastupu u Erdutu, gdje je bila sa Oliverom Mandićem i Džejem.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here