SVI ZAPREPAŠTENI! Doktorka Grujučić UPOZORAVA: NA OVAJ SIMPTOM OBRATITE PAŽNJU! Čak i pričanje VICEVA MOŽE UKAZATI NA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM PODMUKLE BOLESTI KOJA SVE ČEŠĆE KOSI SRBE!

0
370

U današnjem članku vam odnosimo jednu jako bitnu temu, koja se odnosi na naše zdravstveno stanje, to jeste pisat ćemo o jednoj boesti i njenim simptomima. Danica Grujičić je jedna od najpoznatijih doktorica i ona je ujedno i direktorica Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

Pričala je o jednoj zloćudnoj bolesti, a radi se o tum oru mozga koji su sve češći Rekla je da je to bolest koju prate fine psihičke promjene koje mogu ukućani najrpije da primjete: “Kada neko počne da priča viceve koji za njega nisu karakteristični, kada se ponaša na način koji mu nije svojstven, kada ispoljava osobine koje nisu bile dio njegove lićnosti, tada treba uraditi prvu dijagnostiku.

To se nažalost ne dešava, obično se protumači, te da je neko imao smrtni slučaj, te se posvađao sa suprugom.” Ona je također naglasila da je broj onkoloških pacijenata u porastu i da se na hemoterapiju čeka od 12 do 34 dana.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here