“Šta će oni u Srbiji, ništa im nije dala..” OTKRIVENA ISTINA IZ DOMA DRAGANE MIRKOVIĆ O KOJOJ SE DUGO ĆUTALO: Ovo je razlog zašto PJEVAČICINA djeca ne dolaze u Srbiju!

0
503

Popularna pjevačica Dragana Mirković je svojevremeno progovorila o detaljima iz svog privatnog života, i otkrila je da je iskrenost u životu puno košala, da plače zbog laži, kao i zašto njena djeca ne dolaze često u Srbiju.

“Dosta puta me je to koštalo, ali ja od toga ne odustajem. Uvijek ću da budem iskrena, pogotovo rema medijima, ali i prema svim ostalim ljudima u mom životu. Da primjenim sebe, ne želim i mislim da me treba voljeti ovakvu kakva jesam i zaslužujem da me ljudi vole, između ostalog i zbog te iskrenosti”- rekla je ona i priznala da je u životu najviše povređuje nepravda, pa je rekla da često umije i plakati.

“Često plačem. Laži me dovedu do suza, a pogotovo one najgore, zlonamjene laži. Uvijek se pitam čime sam ja to zaslužila i izazvala, to možda djeluje naivno i djetinjasto, ali bez pbzira i uprkos svemu, ja i dalje ne želim da se mijenjam”- rekla je ona.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here